Navigation

Welcome Guest
( Log In | Register )

Collapse

>Announcement

We now have a Counter Strike Source 100 tick 500fps server you to come and join in on the action!

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> well...
V
epic// JoHn
post Oct 1 2008, 11:35 PM
Post #1


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 105
Joined: 1-October 08
From: san jose ca
Member No.: 7



I posted earlier but I guess it was deleted. My post when this forum had only 1 section was for flash bangs. Whats the console command for them? I want to bind them to a key, Ive heard you can do this, and have it say_team that I'm gonna throw a flash. Anyways. If ya know what it is, or where I can find it (which I think would mean that you would know what it was), LET ME KNOW!!!! lol. OOOO. I tried the wiki explination on alias binds and what not. But thats not working for CS:S. !!!!!

O and on a side note. Im likin the new look, altho I'm gonna miss the old dark look. :*( lol.

AND ANOTHER SIDE NOTE. POWER FUCKIN HACKS WITH NO SCOPE!!!!!! I think fixit can back me up on that one. LOL. Good shit earlier bro that was fun. We need to do that again soon. On saturday I may be busy working till noon. But, I should have the rest of the day to fuck off. LETS PRACTICE SOME REAL GUN STRATS. We can do a 2 v 3 rush v defend, then defend vs rush. Like 2 rush, and 2 defend. I used to do that on SoF, but we would do in clan fuckarounds and have a 5 v 5 or more. Do that, a certain group has to defend the fort the others rush. We should work on our running shots and CLICK SHOTS, FUCK I CANT BELIEVE HOW MUCH I WAS SPRAYING EARLIER!!!! Tomorrow Im gonna work on that. I like how I turned this one topic into 2 :/


--------------------
419:59.... shit where teh ligher!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stryker
post Oct 1 2008, 11:51 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 261
Joined: 1-October 08
Member No.: 10



Go on fpsbanana and find a script, put that in your autoexec, and you can set the key to whichever one you want.


--------------------

Special thanks to: Wheezy cuz pr0 :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clintonia
post Oct 2 2008, 07:32 AM
Post #3


Administrator
***

Group: Administrators
Posts: 232
Joined: 1-October 08
Member No.: 1



well, im not done completely uploading everything. I still have to install the shoutbox *cough cough* as well as install some skins. I'll try my best to do some of that before I go to school.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
epic// cl_hax 1 ...
post Oct 2 2008, 07:56 AM
Post #4


Member
**

Group: {E0!} Member
Posts: 21
Joined: 2-October 08
From: Colombia
Member No.: 14



lol! power is bad at no scoping... try KY...


--------------------
.:Cl_hax 1#Sasha!:.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
saxx
post Oct 2 2008, 08:25 AM
Post #5


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 244
Joined: 1-October 08
Member No.: 12



Hey clinton, if i made a shoutbox in flash would you use it? or does it have to be integrated with the forums.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clintonia
post Oct 2 2008, 08:44 AM
Post #6


Administrator
***

Group: Administrators
Posts: 232
Joined: 1-October 08
Member No.: 1



If we could integrate it in the site, sure I dont see why not.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
movingTarget
post Oct 2 2008, 08:48 AM
Post #7


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 69
Joined: 2-October 08
From: Behind the door
Member No.: 13



That'd be nice


--------------------

Woot I FAIL AT LIFE
Go to the top of the page
 
+Quote Post
epic// JoHn
post Oct 2 2008, 04:28 PM
Post #8


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 105
Joined: 1-October 08
From: san jose ca
Member No.: 7



Actually colo. After you left, KY gave Power some tips on his sens, and he was tearin shit up no scope awp.
Stryker. I checked fpsbanana, and Found something but that was before I was going to sleep. So I tried yesterday to go there and look again. But FPSBanana wasnt workin for some reason.


--------------------
419:59.... shit where teh ligher!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stryker
post Oct 2 2008, 07:33 PM
Post #9


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 261
Joined: 1-October 08
Member No.: 10



It's under maintenance try it again another time.


--------------------

Special thanks to: Wheezy cuz pr0 :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
diabolical
post Oct 2 2008, 07:56 PM
Post #10


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 165
Joined: 1-October 08
From: Atlanta, Ga
Member No.: 3



lol, lmao.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
epic// JoHn
post Oct 3 2008, 04:30 PM
Post #11


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 105
Joined: 1-October 08
From: san jose ca
Member No.: 7



Where would I look. I looked for about 2 hours, maybe an hour and a half, and COULDNT FIND SHIT!!!!.


--------------------
419:59.... shit where teh ligher!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
epic// JoHn
post Oct 3 2008, 05:07 PM
Post #12


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 105
Joined: 1-October 08
From: san jose ca
Member No.: 7



Ok, I took matters into my own hands and created a single player game. Typed one letter at a time until I found the command to select weapons. Long story short, here it is

Use "weapon_flashbang".

Seriously, that was pissing me off. Anyways, heres what I did.

Alias flash "use weapon_flashbang; say_team Im throwing a flash!!!!"

Now, what that is for is to pull out your flashbang when your blind or otherwise just throwing a flash to alert your teammates not to go peeking. When your blind, it lets you throw your own flash and try avoid getting knived//headshot by the enemy.

Also, after you put that alias in ( if you dont already know ), just bind this to a key. Bind (key) alias flash. Or what ever you want to name it. Anyways, Im gonna go hang out with my uncle for a bit, and Ill be back later.


--------------------
419:59.... shit where teh ligher!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
diabolical
post Oct 3 2008, 05:10 PM
Post #13


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 165
Joined: 1-October 08
From: Atlanta, Ga
Member No.: 3



canu u guys post ur weapon buy binds? i dont want to retype the whole thing again, lol im lazy


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
epic// JoHn
post Oct 3 2008, 05:15 PM
Post #14


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 105
Joined: 1-October 08
From: san jose ca
Member No.: 7



Just go into your game. Buy the basic or advanced weapons you want to buy. IE AWP//DE//HE_NADES//FLASHBANGS//KIT(ct or not), what ever you want to use most often. I also have everything on one Save key, but a main weapon. Just so if Im on T, and want a M4, I dont have to autobuy an ak and waste the money.
Anyways, do that, and dont leave spawn just yet. Hit the buy key again, and lower right corner. click save smile.gif easy way to do shit. Only down side is in scrims if you have EVERYTHING saved on one save key. Like all nades/full armor/DE/AWP/KIT(ct or not). Thats like 7.5k.


--------------------
419:59.... shit where teh ligher!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stryker
post Oct 3 2008, 06:29 PM
Post #15


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 261
Joined: 1-October 08
Member No.: 10



Use CAL GUI, you can easily bind weapons to a key.
I bound my weapons to the numpad so when i buy something i press 0-7 and i get a fully equipped with what i want


--------------------

Special thanks to: Wheezy cuz pr0 :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
diabolical
post Oct 3 2008, 06:36 PM
Post #16


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 165
Joined: 1-October 08
From: Atlanta, Ga
Member No.: 3



yea.... but wats the actual command.... jus copy n paste it from ur autoexec.cfg


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clintonia
post Oct 3 2008, 07:04 PM
Post #17


Administrator
***

Group: Administrators
Posts: 232
Joined: 1-October 08
Member No.: 1



here are my binds....


bind "PGDN" "buy weapon_awp; buy weapon_deagle; buy flashbang; buy flashbang; buy hegrenade; buy hegrenade; buy smokegrenade; buy kevlar"
bind "PGUP" "buy ak47; buy m4a1; buy weapon_deagle; buy flashbang; buy flashbang; buy hegrenade; buy hegrenade; buy smokegrenade; buy kevlar"
bind "HOME" "buy mp5navy; buy weapon_deagle; buy flashbang; buy flashbang; buy hegrenade; buy hegrenade; buy smokegrenade; buy kevlar"
bind "END" "buy weapon_deagle; buy flashbang; buy flashbang; buy hegrenade; buy hegrenade; buy smokegrenade; buy kevlar"

Pagedown gets me the the awp as my primary, and all my secondary items, pgup buys a ak47, home does my mp5, and if I want to go eco (usually in a scrim) I use the end button.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stryker
post Oct 3 2008, 07:49 PM
Post #18


Advanced Member
***

Group: {E0!} Member
Posts: 261
Joined: 1-October 08
Member No.: 10



How does that work with half of your commands are missing weapon_
If you're going eco you shouldn't be buying kevlar, and you should be thinking about which nades you need, instead of getting all of em.


--------------------

Special thanks to: Wheezy cuz pr0 :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Clintonia
post Oct 4 2008, 12:28 AM
Post #19


Administrator
***

Group: Administrators
Posts: 232
Joined: 1-October 08
Member No.: 1



I guess you don't need weapon in front of non-guns, but all my binds work.

btw, does anyone know the name for the defusal kit (weapon_defusalkit?) lmao
Go to the top of the page
 
+Quote Post
movingTarget
post Oct 4 2008, 07:22 AM
Post #20


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 69
Joined: 2-October 08
From: Behind the door
Member No.: 13



bind "whatever" "buy defuser"


--------------------

Woot I FAIL AT LIFE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version
Skin by IPB Customize
Time is now: 20th January 2020 - 05:49 PM